Οι Εγκαταστάσεις

Οι Εγκαταστάσεις

Απέναντι από το μεγάλο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας, στο Γαλάτσι, σε ένα κτήριο εξ αρχής φτιαγμένο για αυτό τον σκοπό…

Χώρος προσεγμένος, φτιαγμένος με αγάπη, με μεράκι. Φως, άπλετο κ θέα ο ουρανός και τα τουρκοβούνια… Αίθουσες λειτουργικές, κλιματιζόμενες, όχι μεγάλες,… γιατί εδώ είμαστε λίγοι σε κάθε τμήμα.

Τα προγράμματα σπουδών είναι πλήρη κ΄ευέλικτα. Σε αυτά προστίθενται ενισχυτικά μαθήματα, εξατομικευμένα, δωρεάν, για να βοηθηθεί ο μαθητής. Σε πολλά μαθήματα η διδασκαλία ενισχύεται διαδραστικά. Η αξιολόγηση στην κατάκτηση της γνώσης γίνεται πρώτα στην ψυχή, στα μάτια του παιδιού… Σε εκείνα τα μάτια που κοιτάζουν με έκπληξη,θαυμασμό και περηφάνεια τη νέα γνώση που κατέκτησαν… αλλά και πιο αυστηρά, για να συνηθίζουμε και τις εξετάσεις,  με φύλλα αξιολόγησης μικρής χρονικής διάρκειας, σχεδόν καθημερινά αλλά και με διαγωνίσματα «προσομοίωσης» των μεγάλων εξετάσεων, προαγωγικών κ πανελληνίων, παρότι οι μεγαλύτερες είναι μέσα στο ταξίδι της ζωής….

Εφόδια λοιπόν, δυνάμεις πνευματικές αλλά και ψυχικές για να είναι » ο πηγαιμός»  όμορφος, απολαυστικός, συναρπαστικός, και τελειωμό να μην έχει…. Συνοδοιπόροι σε όλη τη διαδρομή μας, οι γονείς, απαραίτητοι συνεργάτες μας.

Ταϋγέτου 95

11141 Άνω Πατήσια

(Πλησίον σχολικού συγκροτήματος Γκράβα)

τηλ. 210 22 88 301

 

 

 

 

 

Watch Dragon ball super